22 april, 2008

Renovering påbörjad



Nu är målning och renoveringen i gång av hallen uppe och nere och trappan. I alla speglar ska det sågas in nya lister. Dessa revs bort på 70 talet när man spikade upp skivor istället och målade väggarna rosa. Förra ägarna hade rivit bort alla skivor. Men listerna saknas ju. Nu ska allt återställas som det var på den gamla goda tiden och allt ska bli vitt.


Vi var i stan i helgen och skulle köpa en tapet som ska vara oanför panel och speglar. Jag vill ha en ljus med små röda rosor. Nehe, det fanns ju inte fastän vi och säljaren bläddrade bland 1000 tals tapeter. Så nu får man väl börja tillverka en tapet...
Åker man de 8 milen in till Östersund måste man ju besöka en loppis också. Det blev många fat denna gången också. Hittade flera stycken på fot som passade perfekt till några glasklockor
Tack för alla uppmuntrande inlägg och mejl ang. astman. Nu mår han "nästintill" som en Prins. Han är jätteduktig på att inhalera själv nu också så det funkar jättebra.
Ha det bra i solen! Hoppas snön smälter så vi också får sommar nångång!











15 april, 2008

Astman spökar

Åter igen tillbringade 4 åriga William och jag natten på Östersunds Sjukhus pga. hans astma. Det blev inhalationer, blodprover och syrgas. När vi åkte in i går var han så sjuk, så sjuk. Det var så jobbigt. Men i dag blev han jättepigg och ville bara leka och åka hem och spela xbox.




Tyvärr råkade han kräkas slem också igår, vilket ju innebar att vi blev isolerade. Och hela morgonen satt han fast i syrgasen så gissa och han hade myror i brallan!




Som tur var kändes allt lungt så vi kunde åka hem på e.m.




Och självklart blev det ett Teddykompaniet gosedjur från Pressbyrån på Sjukhuset. Det är en tradition.




Varje gång han varit på kontroller, undersökningar mm. och varje gång han legat inne har han fått ett. Det har blivit så många under dessa 4 år eftersom han var sjuk direkt han föddes.


Dagens gosedjur blev Fåret i röd halsduk. Säger bäää...när den får ett tryck på magen.
Nu ska jag gå till sängs och räkna får. Så godnatt till er alla!

07 april, 2008

Nyhetsbrev

Nu har webbutiken blivit större. Skillnaden är störst för mej. Men för kunderna har det också blivit lite skillnad. Bla. kan man se Nyheterna i varje Meny.

Det roligaste är NYHETSBREVET! Gå in och anmäl dej så får du Rabatter och Nyhetsbrev med jämna melanrum.
Lite nytt är också inlagt i butiken i dag. Zinkhinkar , zinkhjärtan och Madonnaemblem är några av sakerna. VÄLKOMMEN IN!