28 juli, 2008

Saltskorpor och Loppis

I går var jag och hämtade skorporna jag beställt hos Saltskorpan.se . De är ljuvligt goda och inte minst hälsosamma.



Jag köpte en blandad låda som innehöll: Kokos & Lime, Choklad & Apelsin, Äpple & Kanel, Mandel, Vit choklad & Lingon, Havre & Fikon. Mmmmmm.... Det är härligt väder och dags för sommarpicknick med skorpor och svalkande blåbärste.
Lite loppis blev det förra veckan och då hittade jag en gammal spånkorg med lock i sliten vitfärg. Den passade fint i hallen. Lite glasburkar och flaskor, broderade kökshanddukar och ett knippe lin fick också följe med hem till mej.

Ha det bra allihopa!













16 juli, 2008

Oj, vilket tråkigt sommarväder vi har! I dag har det åskat, haglat och regnat. Jag hoppas på sol och värme, men enligt väderkartan ska det bli mer regn och kallt. I stället för sol och bad blir detSHOPPING! Jag har varit till stan mer än vanligt (16 mil) dessa veckor. Jag har letat länge efter en bordslampa till hallen och nu dök den upp. Det är inte så lätt att hitta nått i vår lilla stad!
Ha det så bra och gotta er i sol och värme! Kram!

04 juli, 2008




Vad mycket som hänt sen mitt sista inlägg. Efter det har det varit full rulle.Men nu hoppas jag lungnet är här. Iallafall har sommaren kommit igen. Härligt!!!!!!!!!11


Det har varit student, skolavslutningar och fester, Finlandsfrämmande av Mina Föräldrar och Mikaels Farmor och Farfar, Offerdalsveckan mm.


Och sist men inte minst blev Mariell sjuk och hamnade på sjukhus och jag for av och an de 16 milen som en skållad råtta.. Men nu är hon frisk och pigg och har åkt till Sundsvall på Gatufesten.


Min Syster har varit och hälsat på en vecka och hon åkte hem i dag och tog Jimmy och Tedh med sej. Jag har fått lite nya tyger så nu ska jag pyssla så fort får en dag ledig.

Tyg med bakelser, prickar, bakelser mm.