24 november, 2008

Bilder

I går hade vi en härlig vinterdag här i Jämtland. Vi passade på och fotade till vår kommande annons i Expressen. Tänkte visa några av bilderna för er. Stackars Nathalie fick frysa i 10 minusgrader.
Men lika glad i allafall.

foton Maria Ekholm
Och sist men inte minst STOR GRATTISKRAM till JIMMY som fyller 14 år i dag! Hurra, hurra, hurra... (Nu har vi en fjortis i familjen igen). Ha det bra allihopa!


18 november, 2008

Julpyssel

Vi har snöstorm i dag. Så skönt att få vara inne i ovädret. Jag och William tog och julpysslade och lyssnade på julsånger. Vi ska ha Pysselkväll i butiken på lördag och då är det ju bra att själv pysslat lite innan... Jag har nästan aldrig tid för det nu. Det finns så mycket annat som måste göras. Så när man tar sej tid är det så roligt att man inte vill sluta.
Vi gjorde lite inslagna paket, strutar och julkort.


I kväll gick vi ut och letade oss en gran och den var full med snö. Det var roligt att kunna fota med äkta snö innomhus. Ha det så gott och ha en fin vecka allihopa. Kram Maria

13 november, 2008

Lite nytt í butiken & ny hobby

Vad tiden går fort, när man har roligt. Och snart är det första advent. Vi fyller på i nätbutiken med nya saker och julsaker eftersom. Men i butiken i Offerdal blir det en gamaldags julskyltning 1 advent. Då gör vi jul i butiken och plockar fram julsakerna. Vad tycker ni om det???? Vi har fått tag i några nya hus för ljusslingor eller ljus. De är så fina, tycker jag.( 15/11. Oj, så fort de gick. De såldes slut omedelbart)Hjärtanen i zink likaså. De finns nu i 3 storlekar. Välkommen in i butiken.

Vad har hänt sen sist då? Jo, jag har hittat en ny hobby. Facebook! Trodde det var något för ungdomen bara, men det var det ju inte. Jag har hittat kusiner och vänner jag inte träffat på 20 år. Det är så roligt! Vill du bli min vän så sök på Maria Sundén Ekholm.
Stor Kram