28 april, 2009

Med katt

Vi ska utöka vår "lilla" familj med en liten kattunge. På tisdag ska vi hämta hem honom. Det är en svart Maine coon: S*Seviyorums Gimli. (Amerikansk skogskatt)

Här får ni se en liten första bild på honom. Är han inte söt, så säg!

Foto: Liza

26 april, 2009

Vinnaren i utlottningen

I dag tog vi en mössa och samlade alla era lotter. Och Tedh drog en vinnare och det blev HJÄRTEHEM som får den fina lampan. GRATTIS TILL DEJ!

Stort tack till alla som ville vara med i min lilla utlottning! Eftersom så många ville delta drog vi en extravinst också som får en liten present och det blev MILLAN I GULA VILLAN. Grattis till dej också!
Tyvärr har jag blivit kameralös. Och kommer förbli några dagar till. Det är så tråkigt! I går var jag på kattutställning och ville fota massor!
Ha det så bra allihopa i vårvärmen!

17 april, 2009

Min Lillasysyster

Nu är jag hemkommen efter 8 härliga dagar i Finland. I Finland har jag bla. hälsat på min syster som renoverat vår Farfars Mosters hus. Tänkte visa lite fint från hennes hus... Här är Syster själv!
Här är den fina dörren som finns på vinden som förr bara var ett kallutrymme och som nu är varmbonat och jättemysigt. Det är så roligt att den gamla dörren finns kvar.


Här är lilla hallen när man kommer in. Här är det vit panel på väggarna med mycket vackra saker och blomstertavlor i glas, byst och välkommenskyltar.

Både på nedervåningen och övervåningen finns det 2 kakelugnar i zink bevarade. De är så otroligt fina men jag tror inte de värmer så bra.
Och i hennes hem finns en massa handgjorda saker. Hon är jätteduktig på trådslöjd och nåldynan till vänster har hon gjort. Kaninerna fick hon av mej för några år sedan.
Ja, det var en liten glimt från lillasyster. Mer kanske kommer sen. Hon har det så himla fint!
Kom i håg min utlottning här nedanför, några dagar återstår.
Kram







07 april, 2009

Utlottning


Jag har aldrig haft någon utlottning på min lilla blogg. Så nu har jag bestämt mej för att det vore på tiden. Jag lottar ut denna lampa som kommer från butiken Hemma hos dej. Lämna en liten hälsning och länka hit från din blogg så är du med i utlottningen.
Vinnaren dras 25 april. Lycka till!
GLAD PÅSK!

02 april, 2009

Julklapp


Denna guldspegel fick jag i Julklapp av min kollega Bodil i julas. Den är så himla fin! Hon fick inget av mej.... Nu ska hon få en påskpresent. Men vad???? Förslag mottages tacksamt.