29 januari, 2010

House Of Linnea

Åhhh... vad jag är glad! Jag har hittat en webbutik med det lilla extra. House Of Linnea är butiken!
Jublade av lycka för det var så mycket jag ville ha. Men man kan ju inte få allt i världen. Inte på samma gång iallafall. Men nu har jag beställt klädnypspåse, virkad förvaring och 4 jättesöta emaljskyltar. Diskstället måste jag ha till det kommande köksprojektet.
Besök gärna webbutiken!

(bilderna ärlånade från http://www.houseoflinnea.com/)
Väntar med spänning på leverans!

27 januari, 2010

Lille William & Drottning Silvia


Tiden har stått stilla ett tag och vi har varit på sjukhus. William var ute på rast på skolan och föll så illa att det blev ett brott under höger knä. Så nu har han gips på hela benet, från tårna till ljumskarna. När Willam var sövd kom Drottning Silvia på besök på avd, så han missade henne. Men jag fick se en skymt av henne. Personalen och barnen tyckte det var jätteskoj att hon ville hälsa på här uppe i Jämtland.

Kul kan man ju ha på Sjukhuset fastän man har ont, leken gör nog att det känns lättare, tror jag. Här provade han massor av maskeradkläder. Så tacksam för Bassestiftelsen som gjort så mycket för Barnavdelningen! Många autografer har det blivit på gipset och det tycker han är jättekul.


Han har nu en egen rullstol och åker fram som en vettvilling. Man är livrädd att bli överkörd eller att han ska tvärnita och flyga ur stolen. Vad lätt de har de små liven att anpassa sej till situationen och hitta olika sätt att ta sej fram på. Han åker på rumpan på golvet som en raket. Hade det varit jag hade jag säkert bara suttit och ojjat mej...
I går fick jag nya Tilda inspirationshäftet och tyger och lite annat smått och gott från Panduro. Så nu är det bara att sätta igång och pyssla. Tiden finns ju nu...
Många stora Kramar till er alla!

08 januari, 2010

Så blev jag Moster


Ja, den 3 januari föddes denna supergulliga stora Gosse. Och jag blev en stolt Moster! Det nya året startade på ett fint sätt! Jag får dessvärre vänta till påsken innan jag får träffa det lilla underverket eftersom vi bor i olika länder. Snyft!!!!

Annars är det kyla, kyla som råder här. I går startade inte bilen när jag skulle på jobbet. Och jag blev en timme sen. I morse skrek bilen MOTORFEL efter 2 mil och det blev tvärstopp. Den står nu på macken och väntar på bärgningsbil. Man tror ju att en ny bil ska vara problemfri, men det är nog tvärtom!
Hoppas kylen vänder snart. Och att det kommer lite mer snö.


En sak jag ser framemot förutom värme och snö är de nya Tildorna som kommer nu i vår. Bla. kommer ju ett nytt idéhäfte som ser jätteinspirerande ut.
Ha det gott!