18 december, 2010

Lördagkväll





En liten hälsning från mej bara.... Kramizar!

08 december, 2010

Busungen Elias


Mosters lilla Elias blir så stor och är snart 1 år. Så tråkigt att man bor så lång ifrån sin familj! Och speciellt tråkigt sen denna lilla krabat föddes. Men det är tur att vi har Facebook där man kan följa den lilles framsteg.
Kramar till Elias i dag och moster saaaaknar dej!
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

07 december, 2010

Det blev lite rött ändå


Vännen Carina tyckte att jag skulle lägga handdukar i köksfönstret. Sagt och gjort. I söndas var jag i väg och handlade handdukar och i går hjälpte mannen mej att få upp dom. Blev ett perfekt insynsskydd. Alla  som står på Kyrkogården slipper nu se om jag diskat eller inte. Och lite rött till jul blev det på köpet....
Tack än en gång Carina!
 

06 december, 2010

Grått o Zink hos mej

Jag är förtjust i grått och zink till julen.  Blev så glad när jag hittade denna lykta i uthuset. Haft den liggande där i många år. Nu har den fått komma in i värmen i köket. 
På www.houseoflinnea.se fanns kaffekoppar i zink som jag kände att jag måste ha. Hyazinten passar så fint där.  

Efter julen förra året fyndade jag fler koner på julrean hos Nordljus till 50 %. Så nu finns de både i tvrummet och  i köket. I köket är de 1 meter höga. Jag tycker jättemycket om dom. 
Det är så härligt med snön i trädena nu. Härlig tid!
Kram till er alla!

04 december, 2010

Hemma hos Carina

Hälsade i dag på Vännen CARINA. Hon bjöd på jättegod och smarrig soppa. Så himla god! Hon hade dukat så fint så man blev tårögd!

 Carina har verkligen ett jättefint, charmigt och personligt hus. När man väl kommit in vill man aldrig åka hem igen!

Mmmmm.... Så himla fint! Tack för i dag Carina! Och tack för mat, glögg och lussebullar och allt annat gott!