31 januari, 2011

Ny vecka

I helgen fick jag äntligen min Man att såga lite klossar till min lilla snigel. Jag har väntat några veckor. Men skam den som ger sej.... Hi, hi..
Fått massor med nytt från Tilda serien i fredas som jag beställt från Panduro. Bla de otroligt fina plåtlådorna  (en med på bild). De var dessutom till riktigt kanonpris, 189:- för 1 stor och 2 mindre. Jättekul med paket!
Nu ska jag pyssla vidare!
Ha en underbar vecka!

29 januari, 2011

Virkade filtar

Oj, nu är det redan snart februari. Tycker tiden går så fort. Kvällarna går fortfarnade i handarbetets tecken. Är inne på min 3 virkade filt nu. Med samma mönster men med lite olika färger. Det har aldrig hänt förr. Men den var så rolig att göra...
Ha det gott!

10 januari, 2011

Rutinerna infinner sej





I helgen åkte julen ut och likaså alla julblommor och lite nya inhandlades. Nu är det dax för vårkänslor istället.
I dag började skolan och efter ett långt och härligt jullov tyckte barnen att det skulle bli kul med skolan - och vi föräldrar med rutiner. 

Stackars Teh hade otur i fredags och ramlade i slalombacken och fick åka ambulans. Inre ledbandet i knät hade fått sej en kyss. Nu är slalomåkning, hockey och även fotbollsträningen lagd på is. Stackars Pöjk!


Så här "skitig" blir man om man är 7 år och har fredagsmys med chokladfondue med frukt och jordgubbar och en ask nytt lego. Hi, hi....
Kramar till er!