20 maj, 2011

Tilda

 Åh, så tiden rusar i väg. Hinner inte allt man vill. Inte haft nån sylust på ett bra tag. Men i veckan slog den till och jag sydde en Tilda till min vän Bodil som hon beställt. Var skönt och få det ur världen.
I går kom det ett jättegulligt paket från Finland, från min kompis Ing-Marie. Hon hade skickat massor av mitt Finska favoritgodis till mej. Så glad jag blev! Tack, tack!
I veckan blir det sol och bad på Franska rivieran. Ska bli så skönt och komma till värmen för här är det bara kyla och regn.  KRAM!

12 maj, 2011

La Perm

Denna lilla söta rackare ska flytta upp från Malmö och hem till oss i midsommar. Rasen är La Perm, en ny ras i Sverige. Han blir den första i Jämtland. I dag blir han 6 veckor. Lääängtar!


Och medans man väntar är det gott med en kopp kaffe från Nespressobryggaren. Köpt nya muggar från Greengate. Älskar den nya serien i blått. Väntar hem äggkoppar och kökshandukar också i samma serie som jag beställt.
Ha det gott och välkommen in på en kopp kaffe!

06 maj, 2011

Påsken

 Påsken inleddes med Begravning i Ragunda på Mikaels Mormor. En fin begravning med en jättetrevlig och rolig Präst.
 Sen åkte vi till Finland och fick GOSA på min Systerson Elias som vi inte träffat sen i Juli. Oj så han växt och blivit stor. Snart ska vi ses igen! Längtar

 Mycket gott finns det ju i hemlandet. Bara frossade dagarna i enda. Och med en Syster som är världens duktigaste bagare blir det ju lätt lite för många bullar. Ja, ja...
 Typiskt nog blev William sjuk och vi fick åka i väg. Men det gav sej som tur var,
Sista dagen spelades det kubb med Gammelfarfar Paul. En kanon PÅSK!