15 september, 2010

Lilla starke MAN


Ibland kan livet vara så himla orättvist. Men så vänder det och man känner bara LYCKA. Nu är det en lycklig period och det är bara att suga på karamellen och njuta. Känner att jag vill skriva om vår "lille" snart 7 årige William i dag som fått genomgå så mycket tråkigt men ändå är den Goaste och starkaste killen i världen
Han föddes med blodförgiftning i hela kroppen, uttorkad och med lågt blodsocker. Sen följde astma, allergier och eksem. Slutade andas vid upprepade tillfällen från han var 8 månader till 3 år. Och på det följde ju oändliga undersökningar, sövningar och röntgen, EEG, och allt mellan himmel och jord.  Att man själv orkade med fattar jag inte idag. Man skälvde ju av skräck  i flera år. Och kontrollbehovet av att lyssna om han andas finns fortfarande kvar varje natt....
Sen blev det operation i munnen. Och sist men inte minst benbrott på vänster och höger ben nu i vår med bara veckors mellanrum.

I dag är all allergi och eksem borta, förutom mjölken och nötterna. Astman är kvar och har blivit även till anstängningsastma. Men annars mår Gubben så himla gott!
Det har varit många orosamma år, på många sätt. Värst var det när jag skulle börja jobba, men det gick också bra och när han fick 2 underbara Dagmammor som fick gå utbildning på hans problem och som höll koll på honom, kändes det tryggt. Och det gick hur bra som helst! Världens bästa Dagmammor!
Det var även jobbiga år för hans äldre syskon, släkt och vänner så klart.
Nu håller vi tummarna att han har avverkat sina sjukdomar och annat för resten av livet! 
Kram vår älskade William!!!!!



3 kommentarer:

Katarina sa...

Jag förstår precis din känlsa över detta. Jag har en flicka, inte med samma problem som din pojke, men med ett annat problem som hon hittills är ensam om i hela världen. Hon har blivit sövd så många gånger och träffat så många läkare m.m och alla säger samma sak, att de aldrig har sett något liknade i hela sitt yrkesliv. Hon har förstorad muskulatur.
Vart bor du i Jämtland? själv bor jag i Strömsund :O) Kram Katarina.

Linda sa...

Hittade din blogg av en slump idag! Vilken härlig blogg, och vilka härliga bilder!:) Fin filt du virkat, har också virkat en DROPS design filt, men inte den samma!
Kommer nog att följa din fina blogg i framtiden!

Hösthälsningar från Linda

Mariell sa...

bäst han <3